Partyservice Leeuwarden

Is er iets te vieren?

Maak van je evenement een succes dankzij onze partyservice!

Het hele jaar door is er wel een reden om te feesten. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, de komst van een nieuwe baby, of een andere speciale gelegenheid, deze momenten moeten gevierd worden met de heerlijkste gerechten. Zoek je naar de ideale partyservice om je evenement culinair te verrijken? Zoek niet verder, Catering Leeuwarden is hier om je te helpen! Wij zijn trots op onze reputatie als dé cateraar in de regio Leeuwarden!

Sta je op het punt om een persoonlijke of zakelijke gebeurtenis te vieren? Onze partyservice bij Catering Leeuwarden is er om je te ondersteunen met heerlijke hapjes, drankjes, buffetten, of zelfs een volledig verzorgde catering, zowel bij jou thuis, op kantoor, of op een locatie naar keuze. Onze uitgebreide partyservice biedt de meest smakelijke gerechten en drankjes om je evenement compleet te maken.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Partyservice Leeuwarden samen met Catering Leeuwarden

Catering Leeuwarden presenteert een diverse menu-opties voor jou, waaronder een breed assortiment aan buffetten, aantrekkelijke hapjes voor bij de borrel, smakelijke zoete en hartige lekkernijen voor een high tea, gevarieerde tapasbuffetten, smakelijke gourmetschotels en unieke Italiaanse en Griekse specialiteiten. Voor elke smaak hebben we een optie beschikbaar. Bij Catering Leeuwarden verzekeren we dat je gasten kunnen genieten van een gevarieerde en heerlijke maaltijd.

Denk je eraan om een buffet te bestellen voor je aanstaande evenement? Buffetten zijn zeer populair en worden vaak gebruikt in hotels, vooral bij ontbijtevenementen. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor grootschalige evenementen zoals bruiloften en recepties.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wil je liever een informele sfeer creëren?

Catering Leeuwarden heeft een variëteit aan hapjes, waaronder heerlijke borrelhapjes, kenmerkende Nederlandse lekkernijen, hapjes zowel warm als koud, en nog veel meer. Deze hapjes worden met grote zorg en toewijding bereid, en dat proef je zeker! Of het nu een verjaardag is of een ontmoeting met collega’s, een borrel moet onvergetelijk zijn! Tevens biedt Catering Leeuwarden een breed assortiment aan dranken, dus we zorgen ervoor dat je favoriete drankje beschikbaar is door onze vriendelijke en professionele bediening. Bestel onze heerlijke hapjes en laat ons ook voor je favoriete drankjes zorgen!

Indien je op zoek bent naar iets moderns, is onze high tea momenteel populair! Stel je een perfect uitje voor met je vriendinnen, waarbij je gezellig samenkomt om te genieten van heerlijke koude en warme hapjes, zowel zoet als hartig, allemaal vergezeld van een heerlijk kopje thee. Bij Catering Leeuwarden kun je ook een High Tea bestellen!

Gourmetten is al sinds de jaren 70 zeer populair in Nederland, vooral tijdens Kerstavond zitten veel Nederlanders gezellig te gourmetten. Bij Catering Leeuwarden kunnen we jouw gourmet-ervaring ook onvergetelijk maken! Denk je erover na om een volledig verzorgde gourmet-ervaring te reserveren? Dat is zeker mogelijk! Je hoeft niet te wachten tot Kerst, plan gewoon een gezellige gourmetavond op een andere dag van het jaar.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Geef jouw partyservice een internationale twist


Wil je een internationale twist geven aan je evenement? Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel Italiaanse als Griekse catering te bestellen. Verken en geniet van de heerlijke en authentieke gerechten die beschikbaar zijn bij Catering Leeuwarden.

Of het nu voor een verjaardagsfeest is of een informele bijeenkomst met collega’s, is ons tapasassortiment perfect om te bestellen! Ons assortiment omvat een breed scala aan heerlijke tapasgerechten. Neem contact met ons op om je favoriete tapas te bestellen.

Woon je niet in de regio Leeuwarden? Maak je geen zorgen! Catering Leeuwarden werkt samen met meer dan 100 cateraars in heel Nederland en kan dagelijks in elke plaats leveren.

Het bestellen via Catering Leeuwarden is eenvoudig! Je hebt de mogelijkheid om 24/7 online te bestellen, en onze cateringdiensten zijn het hele jaar door beschikbaar. We staan voor kwaliteit en al onze bestellingen worden op tijd en in perfecte staat geleverd.

Laat ons professionele team alle stress wegnemen en geniet van uitstekende service en heerlijke cateringopties!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.