Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Leeuwarden

BBQ bestellen Leeuwarden

Lunch bestellen Leeuwarden

Brunch bestellen Leeuwarden

Stamppot bestellen Leeuwarden

Gourmetten bestellen Leeuwarden

Hapjes bestellen Leeuwarden

High Tea bestellen Leeuwarden

Tapas bestellen Leeuwarden

Italiaans bestellen Leeuwarden

Grieks bestellen Leeuwarden

Desserts bestellen Leeuwarden

Walking dinner Leeuwarden

Food truck Leeuwarden

Snackwagen Leeuwarden

Borrel bestellen Leeuwarden

Live Cooking Leeuwarden

In Leeuwarden, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Start uw gastronomische avontuur met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

In het kort, in Leeuwarden is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.