Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Leeuwarden

BBQ bestellen Leeuwarden

Lunch bestellen Leeuwarden

Brunch bestellen Leeuwarden

Stamppot bestellen Leeuwarden

Gourmetten bestellen Leeuwarden

Hapjes bestellen Leeuwarden

High Tea bestellen Leeuwarden

Tapas bestellen Leeuwarden

Italiaans bestellen Leeuwarden

Grieks bestellen Leeuwarden

Desserts bestellen Leeuwarden

Walking dinner Leeuwarden

Food truck Leeuwarden

Snackwagen Leeuwarden

Borrel bestellen Leeuwarden

Live Cooking Leeuwarden

In Leeuwarden, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Leeuwarden is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.