Borrel bestellen Leeuwarden

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Leeuwarden

Wilt u bij uw borrel in Leeuwarden alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Via onze website, waar diverse cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Uiteraard, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Leeuwarden

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en daaruit een selectie maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Leeuwarden te boeken. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Leeuwarden. In Leeuwarden vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Leeuwarden nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Leeuwarden bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Leeuwarden een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Leeuwarden. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Leeuwarden is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Leeuwarden leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Een buffet bestellen in Leeuwarden is een goede keuze voor elk soort feest.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Leeuwarden een passende keuze|dan is gourmetten in Leeuwarden een geschikte optie|dan past gourmetten in Leeuwarden goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Leeuwarden een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. De catering in Leeuwarden is ook een goede optie voor de lunch. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Leeuwarden.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Leeuwarden leveren. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bijgevolg voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.