Borrel bestellen Leeuwarden

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Leeuwarden

Wilt u tijdens uw borrel in Leeuwarden alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Hoe dan? Met behulp van onze website, waar veel verschillende cateringbedrijven beschikbaar zijn. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Uiteraard, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Leeuwarden

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en uw favorieten kiezen. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Leeuwarden te boeken. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere optie is om een BBQ in Leeuwarden te organiseren. In Leeuwarden vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Leeuwarden nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Leeuwarden bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Leeuwarden een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Leeuwarden. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Leeuwarden is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Leeuwarden leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Voor ieder soort feest is het bestellen van een buffet in Leeuwarden een uitstekend idee.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Leeuwarden een passende keuze|dan is gourmetten in Leeuwarden een geschikte optie|dan past gourmetten in Leeuwarden goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Leeuwarden een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Leeuwarden is de catering een uitstekende keuze. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Leeuwarden verzorgen. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, wij bereiden al onze gerechten met liefde en aandacht. Bovendien voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Wij nemen hygiëne serieus en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.